Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zahraničí v poslední době příliš mnoho Čechů nezabodovalo. Zvlášť ne až za oceánem. Právě ve Spojených státech se podařilo zviditelnit naší krajance známé jako Susana Spears. Devětadvacetiletá Zuzana sice odstartovala svou kariéru v softpornu, ale časem na sobě začala se svým kanadským manželem tvrdě pracovat a společnými silami vytvořili jeden z nejnavštěvovanějších fitness webů s názvem BodyRock.tv, jehož hlavní ozdobou je právě vnadná Zuzana s vypracovanými svaly, která lidem ve svých videích radí, jak správně cvičit a dosáhnout viditelných výsledků.

Videa Zuzany a jejího manžela Freddyho, který působí jako kameraman, jsou velice oblíbená i na YouTube, kde tato dvojice patří mezi top 100 publisherů na světě. Díky svým videím jsou velice úspěšní a v USA vydělávají statisíce dolarů. Díky tomu, že lidem ukazují, jak se dá účinně cvičit doma, kde sexy Zuzana s manželem také své nahrávky vytvářejí, se jejich náklady na výrobu videí nijak neprodraží, a tak se dá výnos rovnou počítat jako zisk.

Svůdná Zuzana se však nejdříve zviditelnila v pornoprůmyslu, kde figurovala pod pseudonymem Susane Spears. Pak však poznala svého současného manžela Freddyho z Kanady při jeho první cestě po Evropě. Podle svých slov od začátku věděla, že s ním chce strávit zbytek života. Dva roky cestovali mezi Evropou a Kanadou a měli vztah na dálku, než se rozhodli pro svatbu.

Zuzana zároveň přiznala, že před lety její váha dost kolísala a že bojovala i s celulitidou. Pak začala intenzivně cvičit, nechala si zvětšit poprsí o několik čísel a začala natáčet svá cvičební videa, která odstartovala její současnou oblibu mezi fanoušky fitness nejen v USA, ale po celém světě.

Reklama

Další články

Načítám