Hlavní obsah
Článek

Sbližování v reality show Farmář hledá ženu postoupilo do další fáze a Pavel už nedokáže udržet své emoce na uzdě. Jeho dámy ale touží spíše po čistotě než po vášnivých chvílích v jeho náručí.

Farmář s vizáží vysloužilého rockera si na pořádek příliš nepotrpí, a tak se jeho nápadnice rozhodly pro malování kuchyně, do něhož musely ovšem líného Pavla násilím dokopat. Současný stav jeho statku je totiž pohoršoval, ale pan domácí ze všeho vyšel se ctí, když přišel s vysvětlením, že naschvál několik let neuklízel, aby si je vyzkoušel.

„Já potřebuju chlapa, o kterého se budu moct opřít. Ne takového, který se bude výhradně opírat o mě,“ posteskla si Lída, která Pavla neustále komanduje. Při malování jej upozorňovala, že zeď neuschne jen na jeho přání, protože není jako ženská, načež přišla nečekaná reakce.

„A ženská uschne na přání? Já myslel, že zvlhne, ne?“ rozzářily se oči Pavlovi, který okamžitě změnil téma. „Já se soustřeďuju v kuchyni jenom na jídlo, na nic jiného. Možná kdybysme malovali ložnicu, možná bych byl povolnější,“ prohlásí v páteční reality show. Lída ani Saša ale o jeho nabídku nestojí a raději mu za jeho chlípné řeči vyhrožují znásilněním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám