Hlavní obsah
Článek

Eva Jeníčková (49), která se nedávno blýskla v kritiky oceněném filmu Klauni, doslova fascinuje svou tělesnou schránkou. Do myslí všech se zapsala v osmdesátých letech jako mírně oplácaná Vendulka Utěšitelka s trvalou na hlavě v sérii o Básnících.

Ty doby jsou však již dávno pryč. Na prahu padesátky vypadá Eva lépe než kdy dříve. A může se pochlubit pružnou bezchybnou postavičkou, na které byste viditelný nedostatek nenašli snad ani lupou. Dokázala to nedávno hned na dvou foceních pro jeden společenský magazín a kalendář, kde zářila v hodně úsporných bílých modelech.

„U focení byla legrace. Eva je velká profesionálka, má specifický smysl pro humor a její postavu by jí mohly z fleku závidět dvacítky. Byla radost ji fotit,“ pochvaloval si focení Daniel Zahrádka, který stál za objektivem.

Pokud se vám Eva ve filmu Klauni líbila, vězte, že ji teď u nás budete moci vídat častěji. „Chystáme hru v Ungeltu a Viktor pracuje na nádherném filmu," prozradila Eva nedávno aktivity své a svého přítele Viktora Tauše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám