Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tanečnice, nyní moderátorka zpráv na Nově Kristina Kloubková, má postavu, kterou by jí mohly závidět modelky, ona si to ale nemyslí. Přiznala, že stále nezhubla kila, která nabrala těhotenstvím.

"Doma proběhlo kontrolní vážení a celá rodina si na váhu musela povinně stoupnout. Skoro dvouletá dcera Jasmína má už jedenáct kilo a já mám stále o tři kila víc než před otěhotněním," řekla Super.cz Kloubková.

Půvabná blondýnka si mateřskou dlouho neužila. Už pět měsíců po porodu moderovala zprávy. "Než jsem nastoupila do práce, týden jsem v hysterii doma brečela. Teď je to ještě těžší, protože mám pocit, že mě malá mnohem víc potřebuje. Maluje, začíná běhat, mluvit. Naštěstí moje máma funguje na sto procent, mám skvělou babičku. Do práce jsem musela, jinak bych o ni přišla," vysvětlila Kloubková.

Moderátorka má za sebou již jednu svatbu, která skončila rozvodem. Do druhé, s otcem dcery Jasmíny, se nehrne. "Žádost o ruku nepřišla. A asi bych to ani nechtěla. Vždycky říkám, že život se mnou je pohádka, ale občas od bratří Grimmů. I když se říká, nikdy neříkej nikdy," uzavřela na nováckém curlingovém turnaji Kristina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám