Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Produkce závěrečné čtvrté série seriálu Protiúder musela o šest měsíců odložit natáčení poté, co se vážně zranila jedna z hlavních postav Sullivan Stapleton (36). Konkrétní informace o jeho zdravotním stavu štáb drží v tajnosti, ví se pouze to, že ke zranění došlo mimo natáčení a Stapleton bude muset procházet poměrně dlouhou rekonvalescencí.

Vzhledem k tomu, že je Stapleton spolu s hereckým kolegou Philipem Winchesterem hlavní hvězdou celé série, je pokračování podle původního plánu bez jeho přítomnosti nemožné. Jednotlivé scény jsou přitom natolik akční, že je nezbytné jeho úplné vyléčení. Herec, známý například z akčního thrilleru Gangster Squad - Lovci mafie, který letos zazáří ve válečném dramatu 300: Vzestup říše, se údajně poranil během cestování po zemi.

Je paradoxem, že se australský herec zranil tímto způsobem, jelikož produkce kvůli scénám, během nichž musí podle scénáře skákat z helikoptéry, střílet z kapot jedoucích aut či z vlaků, platí vysoké pojistné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám