Hlavní obsah
Článek

Ostře sledovaná olympiáda v Soči sice už skončila, ale na výkony českých sportovců se jen tak nezapomene. Naopak! Z našich medailistů se staly obletované celebrity, které oslňují nejen svými sportovními výkony, ale i půvaby. Dlouhou dobu předtím, než vůbec začala olympiáda, zapózovaly nezávisle na sobě na sexy snímcích jak rychlobruslařská šampionka Martina Sáblíková, tak biatlonová královna Gabriela Soukalová a sympatická snowboarďačka Eva Samková.

Atraktivní blondýnka Gabriela Soukalová patří k vůbec nejkrásnějším světovým sportovkyním. Není tedy divu, že si troufla nafotit odvážné snímky jen v podprsence. Jak ale sama říká, modelka se z ní nikdy nestane.

"Ale vždyť já nejsem žádná modelka, spíš holka krev a mlíko,“ prohlašovala o sobě fešanda s puškou na zádech, jež do každého závodu startuje s dokonalým nalíčením.

Smyslem pro humor, půvabem a pohodářstvím tolik typickým pro všechny milovníky snowboardu se do srdcí fanoušků vryla i zlatá medailistka ze snowboardcrossu Eva Samková.

A ač by to do ní málokdo řekl, tak i fantastická rychlobruslařka Martina Sáblíková umí být sexy i s chlapeckým sestřihem a hubeňoučkou postavou. Jak to našim medailistkám sekne, si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám