Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská rusovláska nepřestává překvapovat svou dokonalou vizáží. V 53 letech má figuru, na niž by byla pyšná i o generaci mladší žena prezentující svou krásu na módním mole.

Julianne Moore na filmovém plátně září už od konce 80. let, ale více než tři desetiletí dlouhá kariéra na ní není příliš znát. Známá herečka si totiž neustále udržuje mladistvý vzhled, zatímco filmová technika prodělala obrovský pokrok, ona zůstala téměř beze změny.

Majitelka hvězdy na hollywoodském chodníku slávy jde i po padesátce z role do role a svůj talent loni dokázala zúročit i v nepříliš povedených snímcích Carrie a Don Jon. Jejím nejnovějším počinem je akční thriller Non-Stop, v němž si zahrála po boku Liama Neesona.

Právě na premiéru tohoto filmu Julianne Moore dorazila v nápaditých šatech, které byly původně určeny mladší cílové skupině. Hvězda filmů Hodiny, Daleko do nebe či Potomci lidí je však výjimkou, která na sebe může obléct cokoliv. Její štíhlá postava totiž vynikne i v netradičních šatech odvážnějšího střihu a Julianne si může dovolit dokonce i nekonečný rozparek odhalující její pevné stehno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám