Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se s malým počtem dalších celebrit v čele se Simonou Krainovou (51) dělí o zajímavé prvenství - patří mezi známé rodiče s nejroztomilejšími dětmi.

Naposledy jsme měli příležitost vidět moderátorku s jejími ratolestmi na tréninku taneční školy na pražských Vinohradech, kde jsou všichni pečení vaření. „A proč vozím na tanec své děti? Umět tančit přece patří k základům společenského vzdělání. Navíc si užiju s dětmi společně aktivně strávený čas, protože můžu chodit s nimi, a hlavně je alespoň trošku unavím, jsou totiž nesmírně živé," říká Eva.

Rodina Decastelo ale na trénincích prý nebude nikdy kompletní. Manžel René by se do tanečního studia nenechal vylákat. „Partner tančit umí, ale vzhledem k tomu, že je introvert, tak poslední věc, u které si ho dokážu představit, je předvádět se na tanečním parketu. Ani na vlastní svatbě jsme netančili. Což možná bylo, teď mě napadá, ovlivněné také tím, že jsem byla v osmém měsíci těhotenství," říká Eva.

No, nikdy neříkej nikdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám