Hlavní obsah
Článek

Krásná Jennifer Aniston (42) zdobí titulní stranu červencového čísla časopisu Marie Claire.  Představitelka role Rachel ze seriálu Přátelé na ní poodhalila své sexy tělo.

Jenn se na obálce objevila v saku od návrhářky Ann Demeulemeester a v kalhotkách Gucci. Pod černým svrškem se rýsuje Jennin svůdný hrudník a spodní prádlo decentně zahaluje její intimní parite a upozorňuje na dlouhé nohy.

Herečka, která v současnosti chodí s kolegou Justinem Therouxem (40), poskytla časopisu rozhovor. Na otázku, co by dělala, kdyby nebyla herečkou, odpověděla: “Možná bych byla interiérovou designérkou. Miluji chodit po domě a říkat si, jak by se dal předělat. Strávila jsem hodně času prací na svém současném domě a je to to úžasné. Je to jako umělecké dílo, na které jsem velmi pyšná.“

Aniston má tělo, které je předmětem závisti i o polovinu mladších žen než je ona. Za to, že má tak štíhlé nohy, vypracované bříško a zářící pleť prý vděčí instruktorce jógy Mandy Ingber. “Její jóga změnila můj život. Je to jeden z nejzábavnějších a zároveň nejnáročnějších tréninků co jsem kdy měla,“ říká Jennifer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám