Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z receptu na štíhlost od Melanie Griffith si příklad neberte. Hodně cigaret a minimum jídla, to není pro tělo zrovna prospěšné, ale v kombinaci s téměř každodenním běháním po okolí jejího bydliště v Los Angeles je jasné, že výsledky se musí dostavit. Herečka si v úterý zašla do nedaleké restaurace E Baldi se svou velmi štíhlou kamarádkou a vedle ní působila ještě o dost subtilnějším dojmem.

Šestapadesátiletá představitelka filmové Tess z Podnikavé dívky či krásné prostitutky z komedie Prostě úžasná svou útlost zvýraznila i svým outfitem. Strečové černé kalhoty obepnuly její žirafí nohy tak důkladně, až si člověk musel položit otázku, jak ji vůbec mohou udržet.

Melanie aktuálně dotočila tři epizody seriálu Hawaii Five-O, který je remakem stejnojmenné policejní série z let 1968-1980. Mnohem více však nyní prožívá herecké úspěchy své dcery Dakoty Johnson (24), která získala roli Anastasie Steele v právě natáčeném a dlouho očekávaném trháku Padesát odstínů šedi podle stejnojmenného knižního bestselleru E L James. Snímek by měl přijít do kin během příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám