Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zdá se, že Julča Klímová opravdu nebude jednosezónní záležitostí. Známá pražská rebelka se opět přihlásila o slovo a zazářila po boku největších hvězd českého šoubyznysu.

Julča se celý život nenápadně věnovala novinařině, ale loni nastal zlomový okamžik, který jí převrátil život vzhůru nohama. Když se ovíněná žena v metru rázným způsobem domáhala místa k sezení, z jejího vystoupení se stala internetová senzace.

Postava, která se nesmazatelně zapsala do dějin pražské integrované dopravy, se teď rozhodla ukázat ve zcela jiném světle a využila své poznatky ze světa módy. Julča totiž moc dobře ví, že šaty dělají člověka, a tak si vyčesala retro drdol a pořídila si elegantní kabát s obřími vycpávkami, v němž vzbuzovala respekt. Díky tomuto kostýmu se jí podařilo vecpat se na narozeniny Rádia Impuls, přestože na rozdíl od Petry Janů, Hany Zagorové či Ilony Csákové nebyla na seznamu hostů.

"Paní Julie nebyla oficiálně zvaná ani se neobtěžovala zaregistrovat přes internet jako ostatní návštěvníci. Nicméně jsme ji tady přivítali. Byla milá, bezprostřední, prohlédla si prostory, ochotně zapózovala fotografům a zase v klidu odešla," řekl zaměstnanec rádia, který měl původně z nezvaného hosta obavy. Julča ovšem nikoho nezranila, neurazila ani nepoplivala a v modelu, který by nadělal parádu i v seriálu První republika, byla příjemným zpestřením narozeninové akce.

Reklama

Další články

Načítám