Hlavní obsah
Článek

Včerejší zpráva o rozpadu manželství Vandy Hybnerové (55) a Saši Rašilova (51) byla pro všechny obrovským překvapením. Manželé se na toto téma s novináři sice bavili, za příčinu rozchodu zejména Saša Rašilov označoval vyhoření samotného manželství.

Ještě včera oba striktně vylučovali, že by za rozpadem vztahu stál někdo třetí. Nyní se ukazuje, že to taková pravda nejspíš nebude. Podle všeho si našel herec za svou partnerku již náhradu. „Já se city ve svém povolání hodně zabývám, ale i kdybychom, pane redaktore, byli nejlepší kamarádi, tak budu mít problém mluvit o svém soukromí. Takový jsem člověk. Na otázku, jestli jsem v nějakém vztahu, tak odpovím, že ano,“ řekl Blesku herec.

Vzhledem k tomu, že se oblíbený divadelní a televizní herec odstěhoval z rodinné farmy na Vysočině do pražské garsonky a ani jeho dcery neznají jeho adresu, podaří se mu s největší pravděpodobností totožnost jeho nové lásky nějakou dobu utajit.

Kvůli novému vztahu podal Rašilov už dokonce žádost o rozvod. „Rozvod byl pro mě jen úřední záležitost, než jsem si uvědomil, že nejsem schopen být ani hypoteticky ve schizofrenii dvojitého vztahu,“ přiznává férově Saša Rašilov.

Reklama

Další články

Načítám