Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hubněte s novinkou Acai Berry. Acai Berry vám zaručí mnoho energie a spaluje tuk v problémových partiích, jako jsou stehna, zadek a bříško. Objednejte a získejte dárek.

Co je Acai berry ?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Acai (Euterpe oleracea), čteno [Asají] (známé také jako Acai berry) je lahodné brazilské bobulovité ovoce chutnající trochu jako směs lesního ovoce a čokolády. Roste na palmách v deštných pralesech Amazonie. Acai bylo nejdříve užíváno domorodými kmeny amazonské džungle jako energetický povzbuzovač při lovu a jako zdroj sexuální energie. Vysoce energetické ovoce jim navíc pomáhalo budovat silný imunitní systém, bojovat s infekcemi, ochraňovat srdce, udržovat dobrou náladu a užívat života.

Novinka Acai Berry Linie Strong na hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušejte Acai Berry Linie Strong, doplněk stravy s antioxidanty pro zdravé hubnutí a máte plno energie. Obsahuje extrakt z brazilských bobulí Acai berry, Konjaku, Goji berry, zelené kávy, vitamíny, chrom a jód. Kombinace těchto účinných látek a s tím spojený vysoký podíl antioxidantů se pozitivně podílí na odbourávání podkožního tuku, likvidaci volných radikálů, doplňování energie a správné funkci trávicího systému. Nemáte pocit hladu, unikátní látka Konjak vám pomůže překonat hlad.

Acai berry linie energetický nápoj, využijete při cvičení, budete mít dostatek energie a zároveň doplníte tekutiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Acai Berry Linie je unikátní rozpustný nápoj v sáčcích. Osvěžující lahodný nápoj pomáhá při snižování hmotnosti. Dokonalý ryze přírodní produkt, rychle sklizené ovoce rostoucí na palmách v pralesích Amazonie a bohaté na vlákninu, vitamín B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, vápník, hořčík, zinek a železo. Acai Berry užívají domorodci na posilnění imunity a srdce.

Hubněte chutně a s energií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možná jste už slyšeli o ketonové dietě. To je zatím nejúčinnější způsob hubnutí bez jojo efektu. Jde o bílkovinnou dietu, kterou je velice lehké dodržovat, protože se netýráte hladem a zároveň je jediná, která chrání vaše svaly a spaluje pouze tukové zásoby, a to vše bez jojo efektu. Ketonová (bílkovinová) dieta není založena jenom na sníženém přísunu energie, tuků a sacharidů, ale velmi důležitý je u ní vysoký obsah bílkovin. Když tělo přijímá takovou stravu, dostane se do tzv. stavu ketózy, což je specifická metabolická změna, při které tělo začne rychle spalovat tukové zásoby, protože má snížený přísun sacharidů a tuků. Kombinujte Acai Berry Linii Storng a Express dietu za zvýhodněnou cenu 1899,- Kč + dárek Goji Berry Protect.

Další články

Načítám