Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím to vypadá, že si Sisa Lelkes Sklovská (58) příliš nebere k srdci doporučení Super.cz, jak zkrotit svůj šatník plný zvířecích vzorů, volánků, lycry a cingrlátek.

Při pohledu na poslední fotky z natáčení propagačního videa hvězdné poroty X Factoru je dlužno dodat, že operní diva se vzdala každodenních návštěv solária a závislosti na samoopalovacím krému a rázem zasvětlala minimálně o tři odstíny, smysl pro teatrální módu ji stále ale neopouští.

Stylisté talentovanou pěnici neúnavně prezentují nejen jako slovenský národní poklad jako takový, ale z promo fotek má člověk pocit, že snad veškerý slovenský poklad na zpěvačku rovnou navěsili. Kvůli natáčení upoutávek Sklovská oblékla opravdu krásné šaty rafinovaně poseté krystaly, celek ale přeplácala v momentě, když se ozdobila štrasovými ozdobami, které by klidně mohly zdobit lustr v Grasalkovičově „prezidentském“ paláci.

Siso, říkej si prosím každý den před spaním: „Méně znamená více.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám