Hlavní obsah
Článek

Americký herec Alec Baldwin brzy oslaví 56. narozeniny, ale zdá se, že je v nejlepší životní formě. Zásluhu na tom má pochopitelně jeho o čtvrtstoletí mladší manželka Hilaria.

Baldwin je, podobně jako Bruce Willis, ukázkovým příkladem muže, který na stará kolena chytil druhou mízu a založil si novou rodinu. Známý komik se zakoukal do pohledné instruktorky jógy, která podlehla jeho charizmatu, a věkový rozdíl pro ni nebyl překážkou. Hollywoodský herec pak vzal vše hopem. V létě roku 2012 se se svou vyvolenou zasnoubil, o dva měsíce později se uskutečnila svatba a další rok přišla na svět jejich dcerka Carmen.

Bývalý životní partner kolegyně z filmového plátna Kim Basinger si novou drahou polovičku nemůže vynachválit zejména kvůli její tělesné pružnosti. Hilaria totiž neustále dokazuje své přednosti a manžela udivuje krkolomnými pozicemi. Baldwinova manželka je schopná přivolat výtah v pozici hlavou dolů, chuť na protahování ji neopouští ani v kuchyni při vaření a Aleca pochopitelně svými schopnostmi ráda překvapuje i v ložnici.

Takové potěšení mu nejspíš bývalá bondgirl Kim Basinger, s níž byl ženatý v letech 1993 až 2002, nedopřála. Slavný pár si během manželství pořídil dceru Ireland, která je o 18 let starší než její nevlastní sestřička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám