Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Macura (49) je opravdu figurka, které se můžete smát, můžete ji obdivovat, ale rozhodně vám nebude lhostejná. I tenhle ochránce Ivety Bartošové (†48) se rozhodl přiživit na popularitě vítězů nedávno ukončených olympijských her a v novém videu požehnal všem úspěšným. Mrkněte na video!

Tenhle softwarový inženýr je ale pořádný koumák! Rozhodl se postavit malé sídliště plné azylových domků pro týrané ženy z palet, a aby získal celospolečenskou podporu (když už ji nemá u sousedů), natočil video, v němž po boku jedné ze svých týraných oveček, která si hrála na něco podobného bývalé princezně, ukázal, jak má všeobjímající srdce.

Nejprve podá padlou hokejku údajnému mistrovi světa v ledním hokeji, pak zvedne berle nemohoucímu a do světa vyhlásí moudro, že bychom se ke všem měli chovat se stejnou úctou. Pak u pražského Rudolfina narychlo stluče paletový trůn a pošle do světa další vzkaz: „Byl bych rád, kdyby příští olympijská vesnička byla z paletových chaloupek,“ připomněl svůj nedávný vzkaz Jaromíru Jágrovi na Super.cz.

Související témata:
Hermelín

Reklama

Další články

Načítám