Hlavní obsah
Článek

Alena Šeredová (46) dnes řekne své "ano" italskému fotbalovému brankáři Gigi Buffonovi (33). O přípravu svatby se v Čechách starala mladší sestra Šeredové Eliška (22). Ta by podle zákulisních informací měla Aleně svatbu odsvědčit. Eliška na kráse proti své slavné sestře nic neztrácí. Podívejte se na nádhernou sestru populární Aleny!

Elišku svět modelingu nikdy nelákal. Naopak se mu snažila vyhýbat. Ale je pro něj jako stavěná. Nádherná tvář i skvělá postava. Tím se pyšní mladší sestra Aleny Šeredové. Zatímco Alena je v šoubyznysu jako doma, Eliška si při studiu raději přivydělává jako uvaděčka v divadle.

Focení si užívala jen párkrát. Pokaždé po boku své sestry. Společně nafotily před třemi roky kampaň na prádlo i plavky. Zatímco u nás Elišku Šeredovou prakticky nikdo nezná, v Itálii visely bilboardy s jejím jménem téměř na každém kroku.

Alena by se měla mít na pozoru. Dnes je její velký den a je to právě ona, kdo musí být na svatbě nejkrásnější. Doufejme, že svatba Šeredové a Buffona nenapodobí svatbu prince Williama a Kate Middleton. Zde mladší sestra Kate Pippa v roli družičky uchvátila svět natolik, že naprosto zastínila nevěstu.

Reklama

Další články

Načítám