Hlavní obsah
Článek

Když maminka již nemůže kojit, volba dětské výživy je zcela klíčová pro správný vývoj imunitního systému i pro správný tělesný vývoj. Pokud už kojit nemůžete, měla byste se poohlédnout po stravě, která se snaží z co největší části přiblížit mateřskému mléku a zajistí zdravý růst vašeho děťátka. Poradíme vám, kde pořídíte nejkvalitnější kojenecká mléka a dětské příkrmy. A za super ceny!

Co na to pediatři?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kojenecké mléko by mělo být svým složením maximálně podobné mléku mateřskému a tím zajistit správný vývoj dítěte. Dětské příkrmy by neměly obsahovat žádné přidané látky ani konzervanty a měly by být vyrobeny jen z těch nejkvalitnějších potravin. Proto pediatři doporučují produkty Nutrilon a Hami, které jsou proslulé svou vysokou kvalitou a pozitivním vlivem na zdraví dětí. První volbu pediatrů si díky super akci na Feedo.cz můžete dovolit i vy!

První volba po mateřském mléce? Nutrilon!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Experti z laboratoří Nutrilon zkoumají mateřské mléko již více než 30 let. Jejich patentovaná směs prebiotik má prokázané pozitivní účinky na zdraví dětí a kojenecká mléka Nutrilon tak přispívají ke správné imunitě i rozvoji poznávacích schopností. Stejně unikátním složením jako dětská mléka Nutrilon se mohou pyšnit i dětské kaše Nutrilon. Podporují zdravou střevní mikroflóru díky unikátní směsi probiotik. Dopřejte svému děťátku jen to nejlepší!

Hami do pusinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se pomalu přejít na pevnou stravu? Vsaďte na prověřené značky a dopřejte svému drobečkovi jen ty nejkvalitnější potraviny. Příkrmy Hami neobsahují škrob, sůl, cukr ani barviva. A jsou pasterizovány tepelně, takže neobsahují ani žádné konzervační látky. Všechny produkty Hami procházejí náročnými testy a vy si tak můžete být jisti, že váš drobeček dostane jen to nejlepší. Vsaďte na prověřenou kvalitu!

Špičkovou kvalitu produktů Nutrilon a Hami si můžete dovolit i vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za bezva ceny můžete pořídit i ty nejkvalitnější produkty. Stačí si vyhlédnout tu správnou akci. Na Feedo.cz na vás kromě skvělých cen čeká unikátní akce, ve které pořídíte výhodně produkty Nutrilon a Hami. Stačí na Feedo.cz nakoupit jakékoliv produkty Nutrilon a Hami celkem za 1.999 Kč a k nákupu dostanete 4 kaše Nutrilon zcela zdarma! To si zkrátka nesmíte nechat ujít.

Další články

Načítám