Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po osmi a půl letech manželství se rozhodli pro odloučení zpěvák Robin Thicke (36) s herečkou Paulou Patton (38). Poté, co se nějaký čas ani jeden nevyjadřoval ke spekulacím o manželské krizi, rozchod potvrdili v oficiálním prohlášení pro magazín People.

„Navzájem se budeme vždy milovat a zůstaneme nejlepšími přáteli, i přesto jsme se ale nyní rozhodli pro odloučení,“ vzkázali.

Interpret hitu Blurred Lines se s o dva roky starší herečkou z filmů Déjà Vu, Precious či Mission: Impossible - Ghost Protocol poznal už jako čtrnáctiletý. Stalo se tak v hiphopovém klubu Balistyx v Los Angeles. Když ji vyzval k tanci, zpíval jí do ucha hit Jungle Fever od Stevieho Wondera. Nakonec ji ale k chození udolal až o dva roky později. Pár se bral v roce 2005 a mají spolu téměř čtyřletého syna Juliana Fuega.

Ani u tohoto obdivuhodně dlouhého partnerství, o kterém zpěvák prohlašoval, že je láskou naplněno na několik životů dopředu, se tak nedočkáme šťastného konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám