Hlavní obsah
Článek

Když jsme Pavla Vohnouta alias Kyklopa z Maxim Turbulenc potkali naposledy, měl po půlročním hubnutí dole padesát kil. "Teď už je to šedesát a chtěl bych ještě tak patnáct dolů. Z původních 185 jsem se dostal na 125," pochlubil se Super.cz.

Kromě diety a prášků na potlačení chuti k jídlu jde podle něj hlavně o rozhodnutí člověka. "Vždycky je ve vás to druhé já, které vám říká, že se přece nemusíte trápit. Ale kromě váhy vidím i jiné výsledky, cholesterol mám po letech v normálu a snížilo se množství prášků, které musím užívat na vysoký krevní tlak," vypočítal.

Pár kil šlo ale dolů i jiným způsobem. "Byl jsem na operaci, šlo o polypy, a pak jsem skoro nejedl. Ale ujišťuji vás, že ti, kdo mne prý viděli v nemocnici na bandáži žaludku, lžou. Opravdu ji nemám, všechno je tak, jak říkám," odpřisáhl nám zpěvák.

K hubnutí prý zatím cvičení moc nepřidává. "Svalovou hmotu začnu zase nabírat, až se dostanu k váze, které chci dosáhnout. Ale svoji motorku zatím unesu, tak se nebojím, že bych byl nějaký střízlíček," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám