Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamte se s princeznou Mary, která by se s trochou nadsázky dala považovat za dánskou dvojnici vévodkyně Kate. Zajímavých spojitostí mezi oběma ženami si všimla zahraniční média a neochudíme vás o ně ani my. Ačkoli je dělí desetiletý věkový rozdíl, spojuje je nejen vizuální podoba, ale i osud...

Dlouhé vlnité vlasy, vysoká štíhlá postava a distingované, ale přesto sympatické vystupování jsou tím, čeho si u těchto dvou dam lze všimnout na první pohled. Takto okouzlily své prince? Ani jedna totiž nepochází ze šlechtických kruhů, a tak cesta k srdcím jejich současných manželů byla o něco složitější. Princezna Mary je původem Australanka, která svého chotě, dánského prince Frederika, poznala během olympijských her v Sydney.

Princezny navíc sdílejí společnou vášeň pro sport, ale i módu. Mají dokonce nápadně podobný styl oblékání. Navíc jsou to maminky a jednou se s největší pravděpodobností stanou královnami.

Společné rysy by se daly najít také na jejich velkém dni D, kdy se oficiálně staly součástí královské rodiny své země. Kdo by snad Mary podezíral z opičení se po Kate, je na omylu, vdávala se totiž o sedm let dřív. Róba bez zbytečně zdobných prvků s rukávy, ale především závoj až na zem s korunkou a jednoduchá kytice, to vše tyto nevěsty spojovalo. Přesvědčte se ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám