Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšné české topmodelce Lindě Vojtové se v jejím druhém domově v New Yorku stýská po rodné zemi, přátelích a rodině hned o něco méně. Nedávno se za ní do Velkého jablka přistěhovala její matka Taťjána.

„Maminka se za mnou odstěhovala. Už tam asi šest měsíců bydlí. Teď jezdíme navštěvovat bráchu a neteře a prarodiče společně,“ svěřila se nám Linda Vojtová, když jsme s ní točili reportáž v zákulisí natáčení reklamní kampaně.

Taťjána Vojtová je dcerou známého českého hudebního skladatele, klavíristy a pedagoga Vadima Petrova. Za oceánem se dále věnuje své advokátní praxi. „Máma je mladistvá a energická. Chtěla změnu a rozhodla se odejít z Čech, aby se dostala z každodenního rituálu, a tak jsem jí nabídla, aby se ke mně přestěhovala. Je nadšená, chodí do školy, a protože je advokátka, tak může pracovat přes internet,“ říká Linda, která je ráda, že nyní může oplatit své matce péči, kterou jí věnovala.

Další výhodou, že čerstvě zasnoubená Linda má svou matku na blízku, je, že si brzy bude moct dovolit pořídit si vlastního potomka. „Když teď mám mámu v New Yorku, tak bych to vyřešila v pohodě,“ svěřila se nám se svými plány topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám