Hlavní obsah
Článek

Herci Saša Rašilov (41) a Vanda Hybnerová (45) patřili v českém šoubyznysu k nejatraktivnějším dvojicím. Teď už je ovšem bok po boku jen tak neuvidíme.

Saša Rašilov neměl nikdy o fanynky nouzi. Kdykoliv se objevil v divadle, na filmovém plátně či na televizní obrazovce, všude převládalo ženské publikum. V poslední době ovšem tento herecký fešák viditelně zestárnul a nebylo možné si nevšimnout, že v jeho soukromí není něco v pořádku. V posledním roce totiž žil v odloučení od své manželky a vídal ji jen tehdy, když navštěvoval své dvě dcery Josefínu (20) a Toničku (16).

Slavný pár partnerskou krizi dlouho tajil, ale málokdo se odvážil o jejich vztahu pochybovat, protože Saša a Vanda během dvacetiletého soužití neustále dokazovali, že jim to klape. Přestože měl Rašilov vždy dostatek nápadnic, táhlo ho to domů za rodinou. S tím už je ovšem konec.

Rozvod je nevyhnutelný a na společné chvilky plné zamilovaných pohledů potomkům hereckých rodin zbyly jen vzpomínky. Rašilov a Hybnerová byli v minulosti ozdobou nejednoho plesu a setkali se i na jevišti, kde zúročili společný smysl pro humor. K nejpůsobivějším snímkům z jejich archivu patří ty, na nichž jsou ve společnosti svých dvou dcer. Tato harmonická rodinka má ale bohužel svá nejšťastnější léta, která připomíná galerie, už za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám