Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár týdnů, co se s manželem Karlem Vágnerem vrátili z romantické dovolené ve dvou na Floridě, a už si zase udělala volno. Simona Krainová (51) prostě umí práci velmi pěkně proložit odpočinkem. Tentokrát ale nezamířila za velkou louži, ale jen k našim sousedům.

"Měli jsme s Karlem poukaz na dovolenou do Vysokých Tater, ale ani na chvilku jsem neuvažovala, že bych tam jela bez Maxe. Bruno by udělal z hotelu kůlničku na dříví, takže ho hlídá babička, ale s Maxíkem si to užíváme," svěřila Super.cz Simona.

"Já na lyžování moc nejsem, ale v okolí Štrbského plesa jsou i moc pěkné procházky. A navíc je tady skvělé wellness, to mají na Slovensku skoro všude, dost jim to závidím. A taky se bojím, že budeme muset na zážitkové večeře. To se třeba ve tmě jede rolbou do restaurace, kde na vás čeká fantastické čtyřchodové menu. To zase bude něco na linii," smála se.

Karel se ovšem na lyže chystá, a nikoli sám. "Maxovi už byly tři, tak je nejvyšší čas ho pomalu začít s lyžováním seznamovat," soudí manželé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám