Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Alessanda Ambrosio (32) se dokázala prosadit navzdory tomu, že v oblasti hrudníku nikdy nedisponovala příliš štědrou výbavou. Nyní ovšem překvapila výstavním dekoltem, který je velkou záhadou.

Brazilská kráska patří k nejlépe placeným modelkám celého světa a díky štíhlé postavě, kterou si udržela i po dvou těhotenstvích, a fotogenické tváři je stále v kurzu, přestože některé její konkurentky mají podstatně plnější dekolty. Na společenské akci v Sao Paulu to ale vypadalo, že Alessandra prodělala výraznou proměnu.

Její jindy plochý hrudník byl totiž v růžových šatech s odvážným dekoltem překvapivě plný a slavná modelka měla zcela jiný profil, než na jaký byli její obdivovatelé zvyklí. Ihned se tak objevily spekulace o tom, že Ambrosio prodělala plastickou operaci prsou a vylepšila se v partiích, které dosud nebyly její nejsilnější stránkou.

Usměvavá hvězda módních mol se však k tomuto tématu nechtěla vyjadřovat, čímž ovšem domněnky o silikonových implantátech ještě posílila. Překvapivé je, že by se k tomuto zásadnímu zákroku odhodlala až poté, co se i se skromnější výbavou stala módní ikonou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám