Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Nově Renáta Czadernová se rozvádí. Nový muž v tom ale není. "Jsem stále v rozvodovém řízení. Není to proto, že bychom se na něčem nedomluvili, ale ještě nebylo nařízeno první stání. Myslím, že pak už to bude rychlovka, vše máme vyřešené," řekla Super.cz Czadernová, která s manželem, kameramanem Davidem, žila dlouhých deset let. Dali se dohromady, když jí bylo pouhých devatenáct.

"Rozešli jsme se, protože už jsme byli víc kamarádi. Bylo to zkrátka přechozené. Začali jsme spolu chodit, když jsem byla hrozně mladá a asi kdyby přišlo dítě, určitě by manželství pokračovalo a vztah by měl vývoj. Takhle nebylo moc na čem stavět. Pořád mám ale Davida hrozně ráda," dodala moderátorka na focení svatebních účesů.

A klidně by se vdávala znovu. "Nezanevřela jsem na svatby. Když přijde ten pravý, klidně do toho půjdu znovu. Momentálně ale nikdo takový není. Partnera nemám," dodala krásná Renáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám