Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) dorazila na včerejší focení se zpožděním. Důvod? Neznámý řidič jí naboural její vůz. "Vracela jsem se ke svému zaparkovanému vozu a celý předek měl v čoudu. Nějaký moc milý řidič vyparkovával, napálil mě a odjel. Neobtěžoval se ani nechat vizitku za stěračem," řekla Super.cz Decastelo.

Během příprav focení, při líčení a česání tak držela neustále telefon v ruce a volala na pojišťovnu. "Škoda bude minimálně padesát tisíc. Naštěstí mám havarijní pojištění a půjde to z něj. Spoluúčasti se ale samozřejmě nevyhnu. Hned po focení jsem objednaná na pojišťovně," dodala Decastelo.

Eva fotila v krásných svatebních šatech s dokonalým účesem. Eva se vdávala v osmém měsíci těhotenství, šaty měla šité na míru a obepínaly její obří bříško. Nyní má dokonalou figuru zpět, svatbu číslo dvě ale neplánuje. "Bylo to krásný, dojemný a není třeba svatebky oblékat znovu. Svého muže pro život mám a žádnou změnu nechystám. Svatebky mám tedy nyní na focení a předpokládám, že je už nikdy nebudu potřebovat," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám