Hlavní obsah
Článek

Už v 60. letech minulého století byla herečka Raquel Welch ztělesněním ženské krásy. Půvab a šarm ji však neopouští ani o padesát let později, kdy je ve věku zasloužilé prababičky.

Bývalá Playmate a jedna z nejžhavějších hvězd filmového plátna se už sice před kamerou pohybuje jen ojediněle, ale v Hollywoodu je vítaným hostem každé společenské události. Když Raquel Welch zavítala na slavnostní udílení cen Asociace hollywoodských kostýmních výtvarníků, strhla na sebe veškerou pozornost navzdory tomu, že hvězdami slavnostního večera měli být tvůrci filmů Jasmíniny slzy, 12 let v řetězech a Hunger Games: Vražedná pomsta.

Od okamžiku, kdy se nestárnoucí herečka objevila na jevišti, bylo zřejmé, že si její stále zářící tvář opět říká o pozornost. Raquel Welch se vystavila přísným zrakům módních kritiků a návrhářů, jejichž úkolem bylo ocenit nejlepší filmové kostýmy. Černé šaty poseté flitry však umocnily její nevyhasínající kouzlo stejně jako broušenými kameny zdobené boty na vysokých podpatcích, které byly důkazem toho, že Raquel i v pokročilém věku sleduje módní trendy.

Je opravdu neuvěřitelné, že Raquel Welch v září oslaví 74. narozeniny. Muži pro ni mají slabost stejně jako před téměř padesáti lety, kdy se v bikinách ze zvířecí kůže proháněla na plátně ve snímku Milion let před Kristem. Hollywoodské ikoně by dost možná nikdo nehádal ani 51 let, což je věk její dcery Tahnee.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám