Hlavní obsah
Článek

Právě probíhající týden módy v Miláně se pomalu chýlí ke svému závěru, ale stejně jako každý ročník i ten letošní se neobešel bez několika neplánovaných momentů. O jeden pikantní se postarala i zpěvačka Katy Perry (39), která chtěla podpořit svého kamaráda Jeremyho Scotta jako modelka na jeho první přehlídce pro značku Moschino, ale místo toho se dočkala jen pískotu a bučení.

Perry rozhodně nebude na svou modelingovou premiéru vzpomínat v dobrém. Místo toho, aby se blýskla i jinde než jako zpěvačka na pódiu, byla její čtvrteční účast na tomto každoročním módním svátku propadákem kvůli jejímu pozdnímu příchodu. A nešlo přitom o pár minut, celá událost kvůli ní musela začít téměř o hodinu později!

Když zpěvačka konečně v černozlatém obepínajícím modelu vkročila na molo, aplaus rozhodně nebyl to, co burácelo celou halou. Rozhozená Perry trapnou situaci neustála a místo pokorného smíření se s důsledky svého pozdního příchodu ještě začala ječet na fotografy: „Všichni budete mít svoje fotky, tak sakra sklapněte!“ Poté se šla raději uklidnit za svou kamarádkou Ritou Orou, která se rovněž účastnila přehlídky jako speciální host a nedorazila včas.

To o pár dní později představil v Miláně novou kolekci i návrhář Philipp Plein, který si však přizval ke spolupráci pouze profesionálky na slovo vzaté. Jeho show s hlavními hvězdami Naomi Campbell a Irinou Shayk tak měla trochu jinou úroveň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám