Hlavní obsah
Článek

Opravdu nezvykle dlouho dělala Jitka Nováčková (31) drahoty a mlžila kolem svého vztahu. Česká Miss 2011 se nám sice svěřila, že je šťastně zadaná, její partner byl ale taková paní Colombová, nikdo ho neviděl, nikdo o něm nikdy neslyšel a na rozdíl od manželky televizního detektiva nikdo ani neznal jeho jméno.

To už ale neplatí. Jednadvacetiletá blondýnka vyrazila se svým pohledným přítelem do společnosti a prozradila, že její kluk se jmenuje Marek a je studentem architektury. Můžeme si jen položit otázku, proč se misska tímto parádním úlovkem nepochlubila dřív. „Čas jsme spíš trávili psaním zápočtových prací a čtením skript,“ vysvětlila nám Jitka na párty americké módní značky.

A jak se tihle dva dali vůbec dohromady? „Potkali jsme se loni na plese v Českých Budějovicích, tam přeskočila jiskra a bylo to jasné,“ shoduje se zamilovaný pár.

„Ve středu jsem měla poslední zkoušku, zimní semestr je tak úspěšně za námi, proto jsme se rozhodli udělat si radost a vyrazili obhlídnout novou kolekci. Marek neprotestoval, nakupování ho baví, a i kdyby ne, od začátku věděl, co ho čeká,“ směje se Jitka a naráží přitom na skutečnost, že její přítel v ní už při prvním setkání poznal Českou Miss.

Dvojice na párty působila opravdu zamilovaně. Nás ale spíš zajímalo, co studentovi architektury na jeho krásné přítelkyni vadí. „Nemám rád, když se Jitka rozčiluje. I když na to nevypadá, je cholerička a občas ji dokáže vyvést z míry úplná maličkost. Uklidnit ji mi pak dává pořádně zabrat,“ vypráví pobaveně Marek, kterého těší, že v podstatných věcech se shodnou, a k hádkám tak naštěstí většinou není důvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám