Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zdá se, že režisér a herec Milan Šteindler tlustou čáru za svým manželstvím jen tak neudělá. Se svou stále ještě manželkou Jankou válčí už šest let, ale u soudu se stále nedohodli.

Šteindler dlouhodobě působí jako svobodný muž, ale skutečnost je bohužel jiná. V občanském průkazu má stále uvedeno, že je ženatý, a v nejbližších dnech se na tom nebude nic měnit. Šteindlerovi zaměstnávají české soudy už šestým rokem a jejich případ nejspíš vstoupí do právnických učebnic, protože je opravdu výjimečný.

Vztah Milana a jeho slovenské manželky Janky se vyhrotil v roce 2008, kdy byl známý herec obviněn z toho, že zbil svého tehdy šestnáctiletého syna Olivera. Šteindler se však bránil a během nekonečných stání u soudů se dostala na světlo spousta pikantností ze soukromí slavného páru včetně podivné nehody, při níž utrpělo hercovo přirození.

„O svém soukromí nerad mluvím. Můžu k tomu jen podotknout, že jsem se stal rekordmanem v rozvodovém řízení, které trvá už šest let,“ prozradí v dnešním Top Star magazínu Šteindler, který má s manželkou také šestnáctiletou dceru Johanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám