Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých třiceti letech je slovenská herečka Taťána Pauhofová na vrcholu a režiséři, a to jak čeští, tak slovenští, se o ni perou. Mezi zrzkami je možná v současnosti ještě obsazovanější než Aňa Geislerová (48). "Já to podle barvy vlasů nerozlišuji, možná si teď režiséři zrzek víc všímají, ale nemohu to posuzovat podle sebe," míní krásná Slovenka.

Ta sice neproměnila nominaci za hlavní ženskou roli ve filmu Hořící keř, ale vděčná byla už za ni. "Nějaké slovenské ceny už mám a za to, že jsem mohla být na Českém lvu za Hořící keř, jsem vděčná," řekla nám skromná kráska, které to neskutečně seklo v šatech od Diora, i když ji módní kritika nepochválila za výběr psaníčka a bot. "Stylistu nemám, vybírám si věci, které se mi zdají krásné," krčila rameny Táňa.

Ta si loni kromě Hořícího keře zahrála i v českém filmu Něžné vlny a letos ji minimálně další dva filmy čekají. "Nejdříve ze všeho mám před sebou ale premiéru ve Slovenském národním divadle. A pokud jde o ty chystané projekty, budou česko-slovenské," prozradila Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám