Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nejen moderátorka, ale i herečka, což se opět ukázalo na předávání cen Český lev. Emma Smetana (36) si totiž zahrála hned ve třech loňských českých filmech včetně favorizovaného Hořícího keře, jenž nasbíral většinu ocenění.

"Kromě Hořícího keře jsem si zahrála v Donšajnech a pak v Colette. Tam jsme dokonce měli na konci s mým přítelem Jordanem svatbu v synagoze. A bylo mi řečeno, že i když jsme to jen hráli, tak pokud je to v synagoze, podle židovského rituálu je platná. Takže jsem vlastně vdaná," prozradila nám Emma.

Emma si na slavnostní večer vybrala šaty u své oblíbené návrhářky Heleny Mertové ve smetanové barvě, aby aspoň trochu vynikly zbytky opálení z její první dlouhé exotické dovolené, kterou s přítelem strávila v Thajsku. "Ale už jsme tady čtrnáct dní a mám asi špatný pigment, protože už mi opálení vybledlo tak, že ani nejsou vidět proužky od plavek," posteskla si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám