Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) zažila pořádně divokou jízdu. Jednadvacáté narozeniny neslavila s partnerem Pepou Koktou, se kterým má syna Quentina, ale překvapivě si užívala s partou černochů. Jeden drink střídal druhý a Ornella už měla nohy na klíně jednoho z mužů, který jako by z oka vypadl světové star, hvězdě skupiny Black Eyed Peas, rapperovi Will.I.Amovi.

"Sama jsem z toho byla v šoku. Ten kluk byl doslova jeho kopie. A i on sám mi říkal, že si ho lidé hrozně pletou. Tenhle kluk je z Francie, je to dýdžej. Dokonce se prý s Will. I. Amem setkali v Praze v baru a sami nechápali, jak si jsou podobní. Z legrace prý diskutovali o rodičích, zda není možné, že by byli sourozenci," prozradila Super.cz Ornella.

Až tyhle fotky uvidí Pepa Kokta, který má velké bolesti a chystá se na operaci kyčelního kloubu, možná se mu ještě přitíží. Fotky jeho lásky na diskotéce v Mladé Boleslavi s drinkem v ruce a odhalenými nožkami, které si "odložila" na sexy černocha, navíc v punčochách, které připomínaly podvazky, mu jistě radost neudělají. Pepo, měl by sis Ornellu víc hlídat!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám