Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní galavečer k výročí českého filmu byl poprvé bez Petra Vachlera a poprvé v Rudolfinu. Podle toho byl i předepsaný dress code. Na pozvánkách byla jasně daná velká večerní. Hvězdy tak nedorazily v džínách, a navíc se po dlouhé době těšily na raut. Konečně nebyl vegetariánský.

Nejbizarnější modely předvedly herečka Jana Plodková a dýdžejka Lucca. Plodkové šaty byly ze světového módního domu Prada. "Nejsou sice dlouhé, ale jsou tak drahé, že podle toho, co je na zahraničních kobercích, je to v souladu s black tie," řekla Super.cz Plodková.

Dýdžejka Lucca zvolila vtipné šaty návrháře Marka Lopatiče. "Když na Lvy, tak se lvem na sukni," popsala dýdžejka svůj outfit.

Nejdražšími doplňky se pochlubila Aňa Geislerová, která na sebe navěsila briliantové šperky za 2,2 miliónu korun. Zato šaty měla naopak levné - za pár stovek z limitované edice H&M.

A co oblékly další známé tváře? Eva Janíčková zářila v šatech od Osmanyho Laffity, Táňa Pauhofová měla půjčené šaty značky Dior, Lenka Vlasáková zvolila šaty návrhářky Hany Havelkové, Emma Smetana model od Heleny Mertlové, Lenka Termerová zase oblek ve stylu Angeliny Jolie a Klára Issová měla šaty ze stejné konfekce jako Aňa Geislerová.

Podívejte se v naší galerii, jak na červeném koberci české hvězdy obstály.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám