Hlavní obsah
Článek

Oblíbená zpěvačka Fergie je zářným důkazem toho, že porod v životě ženy automaticky neznamená, že ztratí své sexy křivky.

Bývalá členka skupiny Black Eyed Peas loni v srpnu přivedla na svět syna, jenž dostal jméno Axl Jack Duhamel. Půl roku po porodu už Fergie natolik zapracovala na své postavě, až si mohla dovolit nafotit žhavou kampaň na spodní prádélko značky Calvin Klein.

Fergie se nechala zvěčnit nahoře bez a vypadala zatraceně sexy! A nic na tom nemění ani to, že si odhalené vnady cudně zakrývala rukama.

Fergie nedávno prohlásila, že se pořád sžívá s novými mateřskými pocity, které doposud neznala. „Stále se učím nové věci a snažím se všechno skloubit dohromady,“ řekla pro E! magazín zpěvačka s tím, že jí mateřství někdy připomíná chůzi po tenkém laně.

„ Ale myslím si, že to tak má každá novopečená maminka,“ dodala atraktivní zpěvačka, jež mateřství zatím zvládá na jedničku. Nejenže se skvěle stará o potomka, ale ač jí táhne na čtyřicet, pořád vypadá fantasticky, protože si umí najít čas i sama pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám