Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takzvaný Marilyn moment může skončit parádní ostudou, nebo přesně naopak - jako právě v případě mladé herečky Kimberley Garner. Ta se ve čtvrtek vyfintila na zahájení londýnské výstavy Cocktails With Monroe, a tak její entrée bylo skutečně stylové.

Třiadvacetiletá hvězdička pořadu Made In Chelsea zvolila pro tuto událost roztomilé červené minišaty s rozevlátou sukní, která svou lehkostí vítr přímo vybízela, aby si s ní pohrál. Kimberley nakonec skutečně napodobila legendární scénu božské Marilyn v bílých šatech a lodičkách nad kanálem z filmu Slaměný vdovec.

Mladá blondýnka se tím nečekaně stala největší hvězdou celé výstavy, jelikož o její originální příchod se s čtenáři podělila mnohá média. Je vidět, že Garner už ve vodách šoubyznysu umí celkem slušně chodit a svou slavnou chvilku a zájem fotografů následně využila naplno, když začala pózovat a rozdávat úsměvy na všechny strany.

Reklama

Další články

Načítám