Hlavní obsah
Článek

Ve vrcholném modelingu se pohybuje už patnáct let, ale ani za tu dobu se nestihla nikomu okoukat. Karolína Kurková (40) dokáže vykouzlit nové já téměř při každém focení. Do toho její pověstné nekonečně dlouhé útlé nohy a výška 180 centimetrů a všem je jasné, že tuhle Češku jen tak nahradit nelze. Aktuálně Karolína získala rovnou dvě verze březnových obálek britského časopisu pro ženy Stylist.

Kurková na černobílé variantě připomíná smutnou černou labuť Natalii Portman ve stejnojmenném psychologickém dramatu z roku 2010, zatímco barevná verze je pořádně šílená. Devětadvacetiletá modelka je na ní zvěčněna z profilu s doširoka otevřenou pusou, piercingem v nose a šíleným účesem i náušnicemi.

Titulku módního speciálu magazínu pak zdobí stále populárnější dánská modelka Nina Agdal, která patří do stáje krásek od Victoria's Secret. Největší úspěch si však aktuálně připsala jako jedna ze tří polonahých krasotinek na titulu speciální edice k 50. výročí plavkového vydání časopisu Sports Illustrated.

Reklama

Další články

Načítám