Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Demi Moore (61) je zřejmě opravdová pohodářka, když pustí svého o hodně mladšího manžela Ashtona Kutchera (33) fotit s jednou z nejkrásnějších modelek Victoria’s Secret Alessandrou Ambrosio (30) sexy snímky. Brazilka Alessandra byla navíc svlečená do půl těla a svým poprsím se tiskla k Ashtonovi.

Celé focení probíhalo pro oděvní značku Colcci na střeše jedné z budov v Ipanema Beach v Rio de Janeiru. Ashton v džínách a kostkované košili měl za úkol obejmout modelku oblečenou pouze do kratičkých šortek. To mu velké problémy nečinilo. Jako správný gentleman se však otáčel pokaždé, když se musela Alessandra obléci. Herec v tu chvíli dělal, že sleduje nedalekou kavárnu Starbucks a nebo si hrál s mobilem. Možná psal své manželce Demi, že všechno probíhá hladce.

Moore se ničeho bát nemusela. Početný tým lidí, který se focení účastnil, by jistě zamezil veškerým případným větším sympatiím atraktivní dvojice. Ve druhé fázi focení se Ashton a Alessandra přesunuli na nedalekou pláž, kde oba pózovali v několika variacích oblečení brazilské značky Colcci. Poté se již oba rychle vrátili ke svým drahým polovičkám. Kutcher k Moore a Ambrosio ke svému snoubenci kalifornskému byznysmenovi Jamiemu Mazurovi, s nímž má dvouletou dceru Anju.

Reklama

Další články

Načítám