Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co se Simona Dvořáková přihlásila do soutěže Česká Miss 2014, je velmi v kurzu. Na svou autorskou přehlídku si ji vybrala také Blanka Matragi (71), a tak měla možnost obléknout si specifickou módu známé české designérky.

„Snažím se brát všechno, přece jen jsem student. Tohle je prestižní záležitost, takže jsem moc ráda, že tu můžu být," nechala se slyšet Dvořáková.

Simona módu miluje a ve společnosti se po boku svého přítele Tomáše, syna bývalého premiéra Miroslava Topolánka, objevuje v pozoruhodných modelech. Modelka se vyžívá zejména v lodičkách, kterých má plný botník.

On ostatně celý šatník finalistky České Miss je velmi obsáhlý, a to z jednoho důvodu. „Mám výhodu v tom, že mám maminku i sestru, které mají stejnou velikost oblečení i bot, takže máme všeho trojnásobně.

Současný výhodný stav, který je snem nejedné ženy, bude trvat jistě ještě dlouho. Ani jedné z dam Dvořákových se prý totiž jen tak nezmění postava. „Všechny se držíme v kondici a jsme sportovní holky," směje se.

Reklama

Další články

Načítám