Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá docela fešně, i když pro někoho možná uměle. Tahle dívčina má čerstvých osmnáct, ale v občanském průkazu je jméno vyloženě mužské. Za ženu se totiž převlékl jeden stále populárnější zpěvák, kterého znáte i ze SuperStar.

Řeč je o Sebastianu Mattovi (občanským jménem Vojtovi Zakouřilovi) který se nedávno přiznal k lásce ke stejnému pohlaví. A proto není divu, že se už chystá na letošní pochod hrdosti českých homosexuálů Prague Pride. „Chci na něj jít za lesbičku,“ říká s úsměvem.

„V soukromí se opravdu za ženu nepřevlékám, ale coby gay mám pocit, že je třeba podpořit transsexuály. Ti to proti gay komunitě mají podstatně těžší, takže na Prague Pride půjdu za ženu. Snad to pro ně bude dobrá podpora. Ještě si seženu delší blond paruku, aby se mi trochu zakulatil obličej a nechám si lépe udělat make-up,“ řekl Super.cz zpěvák, student pražské konzervatoře.

Jeho ženskou podobu pánové chválí. A nejen ti, kteří mají sami v oblibě muže. Takže uvidíme, kolik chlapec, jenž jako žena nevypadá vyloženě špatně, dostane v průvodu nabídek od heterosexuálů, kteří pravidelně tuhle akci podporují svou přítomností…

Reklama

Další články

Načítám