Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z bývalé popové princezny Britney Spears (42) máme nově brunetku, ale ani to nezměnilo její přístup k volnočasové imagi. Její typický rozcuch však působí v tmavém provedení o poznání lépe a zdravěji než s odrostlými melíry. Aktuální největší hvězda losangeleské scény ve čtvrtek v kalifornském Calabasas vyrazila po tréninku v posilovně rovnou do pizzerie.

Spears je proslulá svou slabostí k okusování nehtů, stejně jako k nezdravým jídlům a fastfoodům, které jí dodnes brání zhubnout tak, jak by si představovala. Tu a tam si totiž nějaký ten hamburger, hranolky či nedietní colu nedokáže odpustit. Chutě ji nejspíš přemohly i tentokrát, a tak si čerstvě spálené kalorie zase doplnila.

Zpěvačka se musí udržovat v kondici kvůli sérii koncertů v Las Vegas, kde vystupuje několikrát do týdne. Na fyzicky náročná představení tak musí někde ‚dobít baterky‘ a u Britney jde právě o nějaký ten stravovací prohřešek. Přestože jsou její vystoupení stále vyprodaná, občas se na její hlavu snese i kritika, a to především proto, že jí tu a tam vypadne text, či v určitý moment zapomene otevírat pusu na playback.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám