Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Upocené podání ruky, promáčená obuv, nevzhledné mapy v podpaždí, či hlava neustále pokrytá vrstvou potu. To jsou charakteristiky typické pro nemoc nesoucí název hyperhidróza. Způsobuje vám nadměrné pocení problémy v osobním i profesním životě? Electro Antiperspirant nabízí pomoc takto postiženým již pěknou řádku let, je však opravdu tak účinný, jak se o něm tvrdí? Pojďme se na něj podívat blíže.

Co je Electro Antiperspirant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V prvé řadě je třeba si říci, že Electro Antiperspirant není dalším z řady běžných produktů, které známe z televizních reklam, slibující několikadenní účinek, a to ještě pouze v podpaží. Jedná se o přístroj! Ano, je to tak. Electro Antiperspirant je přístroj, který díky pokročilé technologii dokáže odstraňovat nadměrné pocení v podstatě kdekoli na těle, a to s účinností, o které si ostatní antiperspiranty mohou nechat jen zdát. V prvotní fázi použijete Electro Antiperspirant několikrát za sebou a přestanete se potit i na několik měsíců! Celé léto v suchu a pohodě? Proč ne.

Electro Antiperspirant a jeho účinnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je v současnosti absolutně jediným prostředkem na světě, který během náročného klinického testování pomohl všem pacientům, kteří trpěli nadměrným pocením. Tato účinnost byla dosažena díky použití výrazně vylepšené technologie s názvem iontoforéza, díky které dokáže odstranit nadměrné pocení rychle, bezpečně, na VELMI dlouhou dobu a v podstatě na kterékoli části těla včetně hlavy, podpaží, nohou nebo rukou. Pokud tedy nadměrné pocení obtěžuje i váš život, Electro Antiperspirant vypadá jako ideální řešení.

Electro Antiperspirant a recenze uživatelů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant do dnešní doby pomohl změnit život tisícům lidí, kterým fenomén nadměrného pocení ničil život. Díky jejich připomínkám a ohlasům se neustále pracuje na jeho vylepšování a i díky tomu jsou v současnosti k dispozici již dvě verze přístroje. Electro Antiperspirant pro ty, které trápí nadměrné pocení hlavy, podpaží, nohou, rukou, zad, hýždí a mnoha dalších částí těla a Electro Antiperspirant Sensitive určený speciálně pro ženy a osoby s citlivější pokožkou, kterým umožní zastavit nadměrné pocení podpaží, nohou i rukou. Připojte se i vy k tisícům fanoušků na sociální síti facebook a mějte přístup ke všem informacím z první ruky.

Electro Antiperspirant a vyjádření lékařů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je výrobkem ryze české společnosti Hightech Development s.r.o., která jej vyvíjela ve spolupráci s těmi nejrenomovanějšími lékaři na problematiku nadměrného pocení. Sám předseda České dermatovenerologické společnosti, která sdružuje přes 800 lékařů, prof. MUDr. Arenberger Petr DrSc. MBA, se o přístroji vyjádřil takto: „Zdravotnický prostředek s názvem Electro Antiperspirant máme k dispozici více než rok a po této době lze konstatovat, že ho lze s úspěchem používat pro blokaci projevů hyperhidrózy palmární (dlaně), plantární (chodidla) i axilární (podpaží) oblasti. Pocení v počáteční fázi léčby ustupuje po přibližně 10 dnech používání a tento stav vydrží i několik měsíců. Po této době nastupuje fáze tzv. udržování. V této fázi se terapie provádí již jen ve chvíli, kdy se pocení pozvolna vrací. Takové udržování pak dokáže žádoucí efekt prodlužovat po neomezeně dlouhou dobu.“

100% účinnost garantovaná vrácením peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pojďme si tedy shrnout vše výše uvedené. Electro Antiperspirant pomohl během klinických zkoušek absolutně všem pacientům, nadměrné pocení úspěšně vyřešil u tisíců lidí a další tisíce fanoušků ho podporují na facebooku, postavili se za něj ti nejrenomovanější lékaři a díky tomu, že se jedná o český výrobek bude případný servis opravdu bleskový. Stále Vám to nestačí? Pokud Vám nebude Electro Antiperspirant jakkoli vyhovovat, jednoduše ho vrátíte a dostanete své peníze zpět! Není se tedy čeho bát a pokud nadměrné pocení ovlivňuje negativním způsobem i váš život, můžete se ho zbavit ještě dnes. Electro Antiperspirant můžete objednat na níže uvedené internetové adrese.

Další články

Načítám