Hlavní obsah
Článek

Dnešní oslavenkyně Ivana Trump je v posledních letech známá především jako plážový postrach. Jedna věc se jí však upřít nedá, málokterý český rodák se v zahraničí dočkal takového věhlasu jako právě ona.

Život dámy se zálibou v opalování působí jako pohádkový sen. Ze zlínské rodačky Ivany Zelníčkové se stala jedna z nejostřeji sledovaných hvězd světového šoubyznysu, která je nepřehlédnutelná i v pozdním věku. Na kontě má čtyři manželství, několik miliónů dolarů a bezpočet bikin ve všech barvách duhy.

Ivana se do světa dostala jako talentovaná lyžařka, jíž se v éře komunismu otevřely dveře na Západ. Zimní sporty byly její vášní, o čemž svědčí její první manželství s lyžařem Georgem Syrovatkou. Mnohem větším úlovkem však byl její druhý muž. V roce 1977 se provdala za vlivného miliardáře Donalda Trumpa, a dostala se tak mezi americkou smetánku, kde se udržela i po rozvodu, který nastal o 15 let později.

Žádaná zbohatlice Ivana však příliš dlouho sama nezůstala. O tři roky později se provdala za italského podnikatele Riccarda Mazzucchelliho, s nímž jí to klapalo pouhé dva roky. Čtvrtý a zatím poslední pokus o šťastné manželství Ivana učinila v roce 2008, kdy řekla ano herci Rossanu Rubicondimu. O dva roky později však opět byla nezadaná.

S Donaldem Trumpem má Ivana tři děti - dceru Ivanku (32) a syny Donalda Jr. (36) a Erica (30). V současné době je už šestinásobnou babičkou, ale stále se po plážích prohání v bikinách a za doprovodu mladších mužů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám