Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po hodně, ale opravdu hodně dlouhé době jsme konečně viděli Daru Rolins (51) nikoli v teplákách nebo v džínách, ale v krásné róbě. Přítomným pánům málem vypadly oči z důlků a v duchu si přáli, aby se jí šaty ještě kousek posunuly.

Jak ale prozradila Super.cz, i tak by měli smůlu. "Tyhle šaty jsou sice odvážné, ale mají korzet, takže nehoda nehrozí," smála se zpěvačka, která zahajovala provoz nového fashion klubu.

"Jak vidíte, jsem tady pracovně. My se s Patrikem do klubů bavit nechodíme, tak nějak to časem vyplynulo. Na takových místech totiž oba pracujeme. Takže když máme volno, raději zalezeme doma pod peřinu a muchlujeme se," svěřila.

"Ale to, že jsem si mohla vzít krásné šaty, si užívám. Jsme sice zvaní na různé plesy, ale musíme to odmítat, protože se konají v pátek nebo v sobotu, kdy máme práci. To by je kvůli nám museli přesunout třeba na pondělí," krčila rameny zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám