Hlavní obsah
Článek

Když jsme se posadili ke stolu, kde na zahajovací párty nového fashion klubu seděl rapper Patrik Vrbovský (47) alias Rytmus, kolem kmital číšník, který byl stejně jako zpěvák romského původu a obskakoval ho s tácy chuťovek.

Rytmus ale odolával, a když už něco ochutnal, rozpitval lákavě vyhlížející pokrmy na zdravé a nezdravé části. Kozí sýr doslova vyšťoural z cibulovo-cukrové krusty. "Asi před čtyřmi roky jsem pochopil, že se nemůžu cpát nezdravými věcmi a přitom nějak vypadat. Všechno je o jídle a o cvičení," vysvětloval nám své počínání.

"Nevím, jestli jste si toho všimli, ale za poslední dva roky jsem zhubnul deset kilo. Teď jsem přes zimu trochu přibral, ale do léta zase budu vyrýsovaný," sliboval. Jednodušší to má díky partnerce Daře Rolins (51). "Když máte vedle sebe babu se skvělou figurou, taky chcete dobře vypadat. A protože máme doma v lednici jen samé zdravé věci, nemám tendenci se nacpat něčím nevhodným," pokračoval.

S Darou se teď vídá o něco méně, protože na rozdíl od ní nepřijal nabídku stát se koučem show Hlas ČeskoSlovenska. "Já jsem se rozhodl, že touhle cestou televizní zábavy nepůjdu. Ani moji fanoušci to neocení. Nedívají se na televizi, většinou ani neposlouchají naše rádia," prozradil.

Zatím se mu to, zdá se, vyplácí, aspoň co se prodejnosti jeho poslední desky s kapelou Kontrafakt týče. "Podle jednoho žebříčku je to tenhle týden nejprodávanější deska nejen na Slovensku, ale i v Čechách, a toho si jako slovenská kapela vážíme," pochlubil se Rytmus.

Reklama

Další články

Načítám