Hlavní obsah
Článek

Člen legendární kapely Kiss Paul Stanley letos oslavil 62. narozeniny, ale stále je ve skvělé formě. Divoká léta plná rockových nástrah překvapivě ustál a má postavu jako bývalý vrcholový sportovec.

Na koncertu v Los Angeles se fanoušci přesvědčili, že rockoví veteráni Kiss nejsou žádní staří páprdové. Rocková legenda se na hudební scéně pohybuje už od počátku 70. let a nevypadá to, že by se pánové známí výrazným líčením chystali do důchodu.

Během kariéry trvající čtyři desítky let si Kissáci pochopitelně užili dostatek sexu, drog i rock´n´rollu, ale překvapivě jsou stále v plné síle. Zejména při pohledu na Paula Stanleyho se nechce věřit tomu, že je v seniorském věku. Tělo má totiž stále pevné a rád ho na jevišti na rozdíl od svých kolegů odhaluje.

Paul Stanley je zakládajícím členem kapely Kiss a podílel se na jejích nejslavnějších hitech jako Crazy Crazy Night a I Was Made For Lovin´ You. Ve skupině vystupuje s maskou tzv. hvězdného dítěte, která se stala jeho poznávacím znamením. Stanley se prosadil i mimo rockovou scénu a účinkoval v muzikálu Fantom opery.

Po odlíčení je z něj ovšem obyčejný chlap a trojnásobný tatínek. S první manželkou Pamelou Bowen má dospělého syna Evana. V roce 2005 se oženil podruhé a s Erin Sutton si pořídil dnes již sedmiletého Colina a pětiletou Sarah.

Reklama

Další články

Načítám