Hlavní obsah
Článek

Britská modelka Kate Moss se ráda účastní kulturních akcí, zejména pokud je součástí programu neomezená konzumace alkoholu. Štamgastka londýnských barů si opět dala do nosu a připomínala Ivetu Bartošovou v jejích nejopojnějších letech.

Módní ikona Kate Moss je slabostí pro alkohol proslulá a chuť na kapku něčeho ostřejšího ji nepřešla ani po letošní oslavě čtyřicátin. Příležitost k přípitku se vždycky najde, a tak známá modelka neodmítá žádnou pozvánku na společenskou událost. Když ji zpěvák Prince vybral mezi hrstku vyvolených, pro něž uspořádal komorní koncert v jazzovém klubu, Kate ani chvíli neváhala a rezervovala si místo co nejblíže u baru.

Na koncertu jen pro zvané nebyla o známé tváře nouze. Prince se předvedl s novou dámskou doprovodnou kapelou 3RDEYEGIRL a jeho vystoupení tleskaly nejvýznamnější britské hudební hvězdy včetně Adele a Rity Ory.

Na představení dorazila Kate Moss ještě svěží. Během koncertu ale potřebovala doplnit tekutiny a domů se vracela v tradičním stavu, kdy se jí podlamovala kolena, a její mžourající očka byla jasným důkazem toho, že nealko nápoje ochotně přenechala jiným hostům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám