Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je obrovskou hokejovou fanynkou, a tak samozřejmě napjatě sledovala i čtvrtfinálový zápas národního týmu s hokejisty USA, který pro Jágra a spol. skončil debaklem.

Hokejistům fandila doma s bratrem a neodradila ji ani obrovská boule na čele. „To na čele není beďar, ale boule. Vařila jsem během hokeje bráchovi večeři a praštila jsem se o digestoř, jak jsem furt čuměla na televizi,“ vtipkovala na sociální síti sympatická zpěvačka, která hokej sleduje díky svému exmanželovi.

Za hokejistu Václava Eiselta byla vdaná čtyři roky, a ač se manželství nakonec rozpadlo, láska k hokeji Monice zůstala.

„Díky němu miluju hokej. Do té doby, než jsem ho poznala, jsem vůbec hokej nesledovala, ale od té doby furt. Manželství nám sice nevyšlo, ale kamarádi jsme na doživotí,“ dodala Absolonová s tím, že hokej bude milovat také napořád.

A stejně jako většina hokejového národa se podivuje nad trenérskými dovednostmi proklínaného kouče Aloise Hadamczika.

„Naši kluci nevyhráli, ale bojovali až do konce. Nejsem žádný hokejový expert, ale divadlo je také týmová hra a u divadla platí, že výkon umělců roste díky vedení režiséra. Jestli nám nechybí nikoliv dobří hráči, ale dobré vedení, protože můžeme mít skvělé herce, ale když nevědí, co hrát, což vždy určuje režisér jako tmelič a tvůrce myšlenky, tak se můžou herci přetrhnout, a nikdy to nebude ono. Kluci, děkuji i tak, miluju emoce, které mně fandění přináší a fandit bylo komu,“ vzkázala na dálku hokejistům zpěvačka, která je momentálně stále nezadaná.

A přitom je to ideální partie! Nejenže oslňuje svými půvaby, ale zbožňuje pivo, které dokonce umí vypít na ex, a navíc nikdy nehrozí, že příteli zakáže sledování sportovních přenosů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám