Hlavní obsah
Článek

Nakupujete rádi a často? Jak by se vám líbilo, kdybyste díky svým pravidelným nákupům získali až 1 000 korun měsíčně nebo ušetřili až 25 % na nákupech u partnerů programu Citi Club? S kreditními kartami Citi Life a Citi Classic od Citibank to zvládnete hravě!

Citi kreditní karty - kudy platím, tudy šetřím!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Platit za běžné nákupy a přitom šetřit, to se vám jen tak nestane. Peníze z účtu většinou jenom ubývají. Citibank pro vás ale připravila kolekci Citi kreditních karet, se kterými získáte. Kreditní karty oproti splátkovému prodeji ušetří spoustu času i peněz. Umožňují opakované čerpání úvěru, aniž byste museli sepisovat novou smlouvu, peníze máte kdykoliv k dispozici a nepotřebujete ručitele.

Citi Life kreditní karta – cestujte a užívejte si

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si spolehlivou Citi kreditní kartu do vaší peněženky – 55 dní bezúročné období a nízké měsíční splátky. Kdykoliv kartou zaplatíte na území ČR nebo v zahraničí, přičítají se vám 2 % z každého nákupu ve formě Citi Life Prémií. Měsíčně tak můžete dosáhnout až 1 000 Citi Life Prémií ( shoduje se s 1 000 Kč), které lze čerpat ze Citi Life Prémiového účtu způsoby uvedenými dle Programu výhod. Kreditní karta Citi Life je nakloněna obzvláště cestovatelům. Prostřednictvím programu Citi World Privileges lze čerpat slevy po celém světě až do výše 40 %. Slevu získáte například na návštěvu Disneylandu nebo večeři na Eiffelovce. Další program Hotel Privileges vám umožní strávit báječné chvíle v exkluzivních hotelech, kde díky kreditní kartě Citi Life dostanete zdarma snídani či relaxační balíček.

Citi Classic kreditní karta – karta pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro běžné nákupy v kamenných českých, zahraničních i internetových obchodech lze využít Citi Classic kreditní kartu. Její vedení je zcela zdarma a k tomu získáte 55denní bezúročné období. Vysoký limit až v hodnotě čtyřnásobku čisté měsíční mzdy postačí i na nákup dražšího vybavení do domácnosti. Krom toho jejím prostřednictvím můžete využívat atraktivní slevy z programu Citi Club. Se slevou až 25 % pořídíte vstupenky na kulturní představení, wellness služby nebo značkové oblečení a další. Kreditní kartu Citi Classic si můžete nechat potisknout vlastní fotografií, čímž snížíte riziko jejího zneužití v obchodech. Citi kreditní karty jsou nejen spolehlivé, ale i skvěle vypadají. S nimi je nakupování ještě větší zábava!

Další články

Načítám